Topnavigatie

Eddy Mensink ontvangt de Bronzen Eileuver

Ter gelegenheid van het 44-jarig bestaan van onze Sneker zustervereniging De Oeletoeters reisde een grote delegatie Eileuvers met de beide Hoogheden op zaterdag 11 februari af naar Drabbelterp. Tijdens de ontvangst reikte Prins Sebas I een jubileumkado uit aan Prins Hendrik II. Voorzitter Jaap Hagedoorn reikte de Orde van Verdienste uit aan de Oeletoeters wegens hun jarenlange betrokkenheid bij het Sassendonkse carnaval.

Tevens onderscheidde hij oud-voorzitter en Vorst Eddy Mensink met de versierselen van de Ridder in de Orde van de Bronzen Eileuver. Eddy – oud-Zwollenaar – stond aan de wieg van het carnaval in Sneek en heeft zich zeer ingezet voor de banden tussen de verenigingen in zijn oude en zijn nieuwe stad.

 

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 reacties op Eddy Mensink ontvangt de Bronzen Eileuver

  1. Eddy Mensink februari 13, 2017 at 8:16 am #

    Ik ben het bestuur zeer erkentelijk voor de aan mij uitgereikte onderscheiding tijdens de jubileumreceptie in Sneek. Ik ben er zeer trots op dat deze onderscheiding aan mij is verleend. Nogmaals dank. Ook vind ik het fantastisch dat de Eileuvers in zo’n grote getale naar Sneek zijn gekomen. Ik hoop dat zij een heel mooi feest in Sneek hebben gehad en dat dit nog lang mag nadreunen in Zwolle. Ik zie jullie allen wellicht op de 19e tijdens jullie externe receptie. Met Carnavalsgroet, Saluut en Alaaf!

    • Alfred februari 14, 2017 at 8:41 pm #

      Eddy je bent een topper voor het carnaval. Je hebt het dik verdient. Altijd mooi om de oeletoeters in sassendonk te zien. En jullie feest was top ondanks de drukte een mooi jubileum. En dat hendrik 2e nu hoogheid is top. Jolanda was een goede vervangster voor zijn ceremonietaken.

Geef een reactie