Topnavigatie

Kindermiddag met o.a. Meet & Greet met Prins Balg I

Een Meet & Greet met Prins Balg I en zijn adjudanten Bitter en Bal, wie wil dat nou niet? Kinderen van 2 tot 10 jaar krijgen die kans op zondag 3 maart tijdens de kindermiddag van de Eipiepers in Bloopers. Prins Balg en zijn adjudanten zullen daar tussen 14.00 en 15.00 uur aanwezig zijn om alle vragen van de kinderen te beantwoorden. Natuurlijk mogen de kinderen ook met onze Hoogheid op de foto. Een prachtige gelegenheid om de kinderen wat dichter bij onze Prins te brengen en hen er al van te laten dromen ooit zelf de mooie functie van (Jeugd)Hoogheid te bekleden. 

Ook is er die middag een verkiezing onder de kinderen die verkleed zijn: Jeugdprinses Celine I zal samen met haar adjudanten als jury beoordelen welk kind het mooist / origineelst verkleed is. Alle kinderen die tussen 14.00 en 16.00 aanwezig zijn, kunnen aan deze verkiezing meedoen. Om 16.00 uur zal Jeugdprinses Celine de prijs aan de winnaar uitreiken.

Daarna is er om 16.11 uur het Spiekervissen 2.0. De winnaar daarvan wordt door de Stadsprins gehuldigd tot Sassendonkse Spiekerkoning en zal op een draagstoel een ronde maken door Sassendonk, begeleid door de hofkapel. Wie wordt de derde winnaar van het Spiekervissen 2.0, een traditie die twee jaar geleden weer in ere is hersteld?

Verder zijn er gedurende de hele middag natuurlijk leuke spelletjes voor de kinderen en ook zijn er clowns aanwezig. Kortom, genoeg te doen in Bloopers op zondagmiddag 3 maart. 

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Nog geen reacties.

Geef een reactie