Topnavigatie

Te koop: Uiverstamper-kruidkoek!

Tijdens de interne receptie hebben de Uiverstampers zich gepresenteerd in hun nieuwe truien aan Prins Decibel.nl en alle aanwezige Eileuverleden.

Mocht het u even zijn ontgaan….. Wij zijn de nieuwe jongerengroep van de Eileuvers en wij hebben inmiddels 16 stampende leden tussen de 13 en 18 jaar. Samen kunnen wij straks in Sassendonk naar speciale (alcoholvrije) carnavalsfeesten en zullen wij ook gaan meedoen in de optocht. Denk jij nu…. Tsjeee… daar wil ik ook bij? En zit jij op de middelbare school en ben je nog geen 18 jaar? Laat het ons dan weten. Jij bent welkom!

We hebben tijdens de receptie al aangekondigd dat wij koeken gaan verkopen. Met de opbrengst van de koeken hopen wij onze truien te kunnen financieren. Vanaf zaterdag 30 december aanstaande gaan de Uiverstampers kruidkoeken verkopen. Heerlijke gezonde alcohol- en drugsvrije koeken.

  • 1 kruidkoek voor 3 euro
  • 2 kruidkoeken voor 5 euro
  • Of de speciale Prins Decibel.nl actie (alleen dit jaar): 4 kruidkoeken voor 11 euro !

Als Eileuverlid kunt u vooraf uw bestelling doorgeven en u kunt deze dan op 2 verschillende momenten ophalen. Mail uw bestelling VOOR VRIJDAG 29 DECEMBER A.S. naar mariellenorp@gmail.com. Neem vervolgens onderstaande gegevens over in uw mailbericht:

Naam:
Telefoonnummer:
Aantal koeken: ……… stuks of de Prins Decibel.nl koek actie: 4 stuks voor 11 euro

Deze koeken haalt u vervolgens zelf op:
Zaterdag 30 december tussen 11.15 uur en 12.00 uur aan de Zandkreek 29 in Zwolle
OF
Vrijdag 5 januari 2018 tussen 17.00 en 18.00 uur aan de Zandkreek 29 in Zwolle
(doorhalen wat van niet van toepassing is)

 

Alleen als u slecht ter been bent of niet over eigen vervoer beschikt, zullen we proberen deze koeken bij u te bezorgen. Wilt u dan ook uw eigen adres in de mail zetten. Wij nemen dan nog contact met u op.

Bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Op=Op!  Alle overgebleven koeken die niet vooraf zijn besteld worden over de Uiverstampers verdeeld met ingang van 30 december aanstaande. Zij gaan vervolgens hun koeken verkopen aan familie/vrienden/buren enzovoort. Wees er dus snel bij!
Mogen wij op u rekenen?

Groeten van de Uiverstampers !

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nog geen reacties.

Geef een reactie