Topnavigatie

In Memoriam Marijke Palfenier

 

Marijke Palfenier

In de jaren 80 werden broer en zus Marijke en Bob Palfenier actief  binnen de Eileuvers. Bob als bestuurslid en later secretaris, Marijke als archivaris en later secretaresse van de Raad van 11. In die laatste functie leerde ze Anton Suurmeijer kennen, op dat moment lid van de Raad van 11. Marijke en Anton trouwden met als getuigen Peter Holterman (President van de Raad van 11) en Gerrit van der Kooy (Voorzitter van de vereniging). Op tal van plekken binnen de vereniging waren echtpaar en broer Bob actief, met Marijke als aanjager. Alle drie werden daarvoor in 1989 en 1992 onderscheiden met de orde van Verdienste in Goud van de vereniging. Bob verhuisde voor een nieuwe baan naar Zoetermeer en Marijke en Anton naar het noorden van de land. Aan hun activiteiten voor de vereniging kwam daarmee een eind. Marijke overleed in Groningen op 9 maart jl. Carnavalsvereniging de Eileuvers is haar veel dank verschuldigd en wenst de nabestaanden veel sterkte.

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

5 reacties op In Memoriam Marijke Palfenier

 1. Gert en Ans van der Worp maart 11, 2018 at 5:16 pm #

  Mooie woorden over Marijke, die zich heel verdienstelijk heeft gemaakt voor de Eileuvers en niet te vergeten de Uiverkuukens.
  Condoleances aan haar dochter Rosalie en aan alle familieleden, vrienden en bekenden.
  Vreselijk dat ze haar nu al moeten missen, Marijke werd maar 61 jaar.
  Voor iedereen veel sterkte nu, maar vooral in de komende tijd.

  • Gerrit van dervKooy maart 25, 2018 at 3:55 pm #

   Dank Ans en Gert voor jullie reactie op mijn in memoriam n.a.v het overlijden van Marijke. Door afspraken in Isala kon helaas niet bij de uitvaart zijn!

 2. Alfred maart 11, 2018 at 5:19 pm #

  Sterkte aan alle nabestaanden

 3. Harald maart 11, 2018 at 6:28 pm #

  Mooie tijden gehad met Marijke en Anton. Een echte uiverkuukenmoeder die zich met hart en ziel heeft ingezet voor de kuukens. Mooie herinneringen die ik koester. Dank je wel Marijke voor wie je was.
  Rosalie en Bob, heel veel sterkte!

 4. Peter Holterman maart 16, 2018 at 2:24 pm #

  In zijn grafrede sprak broer Bob palfrenier over een gelukkige tijd die Marijke bij de Eileuvers had meegemaakt. Ook haar dochter Rosalie sprak haar dank en waardering uit over het In Memoriam op deze site!
  Peter Holterman

Geef een reactie