Topnavigatie

Nieuwe opzet vrijdagavond groot succes

Mede door het enthousiasme van uitbater Hendrik Karabagias van In den Hoofdwacht is er dit jaar nieuw leven geblazen in de vrijdagavond van het carnaval en hoe….. Zo kondigde onze trotse VoVo (Voorzitter Vorstendom-Vorst HePpie) om 21.11 uur de nieuwe Prinsengalerij der Eileuvers aan. Onder luid applaus van vele Vorsten en andere Sassendonkers werd door Prins Sebas samen met Vorst Tuut de galerij geopend op een levensgroot doek van maar liefst 4 meter hoog. 

Rond 23.30 uur was het de tijd voor alle Sassendonkse Hoogheden, maar dan dmv 3 grote spandoeken aan de buitenkant van het pand. Vervolgens werd men 1 voor 1 voorgesteld aan het publiek in het grote 3-luik boven den Hoofdwacht.

Het leverde een waar spektakel op met veel publieke belangstelling. Alles was volop aangelicht en men kreeg hierdoor alle aandacht van het publiek. Om klokslag 24.00 uur werd het Eileuvernest gehesen en doordat het geluid erg goed voor elkaar was kon iedereen op de Grote Markt de Zwollenaar tegelijk meezingen.

De nieuwe formule bleek een schot in de roos. Mede hierdoor hebben de Eileuvers en Hendrik Karabagias de intentie uitgesproken na dit seizoen nog nadrukkelijker met elkaar in zee te gaan met als uitgangspunt een nieuwe Residentie voor de Eileuvers in 2018.

 

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Één reactie op Nieuwe opzet vrijdagavond groot succes

  1. Adjudant Lucien maart 9, 2017 at 8:14 pm #

    Dus volgend jaar ook dinsdag open?

Geef een reactie