Topnavigatie

Persbericht Prins Decibel.nl I

Persbericht Vorstendom der Eileuvers – zaterdag 11 november 2017

Prins Decibel.nl ‘Jong en eigentijds’

 

Frank- Jan van den Belt zal het net begonnen carnavalsseizoen 2017 – 2018 optreden als Stads- en Eileuverprins Prins Decibel.nl. De nieuwe Prins is dertig jaar.  ‘Nee Sassendonkers ik ben niet jullie nieuwe jeugdprins!  Het Vorstendom heeft gewoon minder tijd nodig gehad dan ons kabinet voor een regeerakkoord en daarbij: de prinsen worden steeds jonger bij de Eileuvers’ constateerde Decibel.nl zelf zaterdag, tijdens zijn opkomst in een propvolle, Buitensociëteit.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft de nieuwe Prins al een uitgebreid verleden in het Zwolse carnaval. Begonnen in een loopfiets in de Bierton, vervolgens lid van de Jeugdraad van 11 van de Eileuvers en als voorlopig hoogtepunt Stadsjeugdprins van Sassendonk in het seizoen 1998-1999, ten tijde van Prins William I (van der Vegt.) En nu maakt Frank-Jan zich dus op om leiding te geven aan het stedelijke carnaval als Prins Decibel.nl.                                                                                                                                                                      In het dagelijks leven is hij eigenaar van Time2impress Online Media, ‘dus termen als liken, retweeten en hastags zijn hem niet onbekend’. Verder is hij sinds jaar en dag lid van showband Jubal en tevens lid van evenementenband 103dB.

Frank-Jan en zijn vriendin Susanne der Kinderen verwachten overigens rond kerst ‘een klein prinsje of prinsesje’ zoals hij zelf op de Elfde van de Elfde aankondigde.

Prins Decibel.nl wordt de komende maanden terzijde gestaan door de adjudanten Light en Ko.

Adjudant ‘Light’ is Alexander van den Belt (42) neef van de nieuwe Prins, samen vierden ze de afgelopen jaren ‘voluit carnaval’. Alexander werkt in de horeca en is gek op voetbal. Zowel als speler van HTC als trouwe bezoeker van PEC Zwolle. Elles Leverink is de partner van Light. Velen zullen hem wellicht kennen als ‘zoon van de Melkboer (van den Belt)’ of broer van adjudant Marcel van de inmiddels legendarische Prins Pippi.

Adjudant Ko is Wilko van Vilsteren (31) IT professional bij Yokogawa en is samen met Kimberley van Vilsteren – Tinus trotse vader van Lauren. Ko heeft zijn muzikale sporen verdiend bij diverse dweilbandjes (op dit moment ook bij 103dB) en heeft hier dus met carnaval ‘de nodige meters gemaakt’ aldus Prins Decibel.nl  “Hij kan de Zwollenaar zowel zingen als spelen, wat hem natuurlijk een fantastische adjudant maakt”.

De leus van de nieuwe Stads- en Eileuverprins luidt:

Decibel.nl:  ‘Sassendonk gaat voluit!’

 

Als begeleiders van het nieuwe Trio zullen de oud-prinsen Robert van Rooijen (Vorst Pippi) en Harold van Riessen (Vorst Fit) optreden.

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter