Topnavigatie

Prijswinnaars gratis lidmaatschap CV de Eileuvers

We hebben de maanden voor carnaval intensief campagne gevoerd om het ledental van onze carnavalsvereniging op een hoger peil te brengen. Geheel in carnavalsstijl streefden we er daarbij naar om nog voor het uitbreken van carnaval minstens 444 leden te hebben.

We beloofden ook om, als we dat aantal haalden, twee gratis lidmaatschappen voor het jaar 2019-2020 te verloten onder de leden.

We zijn blij te kunnen melden dat we het aantal van 444 leden ruim hebben gehaald voor 1 maart. Maar nog veel leuker vinden we het te kunnen melden dat het lot heeft bepaald dat Hetty D’Andrea en Harald Dinkelberg twee Eileuver-leden zijn die het verenigingsjaar 2019-2020 gratis lid zijn van onze vereniging!

Zaterdag 20 juli jl. heeft een delegatie van het bestuur (de vice-voorzitter Vorstendom Jan-Paul Bakker, de President Marco Veenstra en de voorzitter van de Eileuvers Cor-Jan Bruggeman) het gratis lidmaatschap overhandigd aan de winnaars bij D’Andrea’s aperitivo e cucina op het Bethlehemkerkplein 42 te Zwolle. Sinds oktober 2018 een plek waar je ontmoet, geniet en gezien wordt. Waar je viert, uitgebreid tafelt en verrast wordt. Nu was de verrassing een keer voor Hetty en Harald.

We hopen dat het aanleiding voor hun is om met nog meer plezier ons mooie feest te gaan vieren en dat ze tot in lengte van jaren lid van onze vereniging mogen blijven. Het zou natuurlijk mooi zijn dat wij hier ook een vervolg aan kunnen gaan geven en dat wij gaan voor de 666 leden voor aanvang het carnaval 2020! Als lid steun je namelijk het carnaval in Zwolle en mede dankzij deze financiële steun kunnen wij dit mooie feest in onze Hanzestad blijven vieren.

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nog geen reacties.

Geef een reactie