Topnavigatie

Sassendonkse Optocht Tribune (SOT) bij carnavalsoptocht

NaamloosDe Sassendonkse Optocht Tribune (SOT) is terug in de binnenstad tijdens de carnavalsoptocht!
Een aantal jaren geleden is de bekende Virustribune in de Luttekestraat komen te verdwijnen door het wegvallen van de gelijknamige carnavalsgroep ’t Virus. Gelukkig is men er dit jaar weer in geslaagd om ten behoeve van de Sassendonkse carnavalsoptocht een tribune te plaatsen. Het doel hiervan is extra gezelligheid langs de route te creëren en op termijn de optocht een financiële injectie te geven.

Omdat de muziektent (waar het defilé altijd wordt afgenomen door onze Stadsprins en B&W) wordt verplaatst naar het einde van de optochtroute in de Luttekestraat tegenover café de Kleine, zal op de beschikbare ruimte op het Gasthuisplein een enorme tribune worden opgebouwd van maar liefst 320 zitplaatsen en 12 verdiepingen hoog. Er tegenover zal een klein podium worden neergezet waar kapellen en andere artiesten kunnen optreden om de sfeer er alvast in te brengen.

559977_482444881819599_306792609_nVanaf 13.30 uur zal de tribune geopend zijn en tot aan het voorbijkomen van de optocht zullen er live optredens zijn van diverse artiesten en kapellen. Iedereen die hier graag aan mee wil doen kan zich opgeven via sassendonkseoptochttribune@gmail.com. Op dit moment hebben Willem Jonkman en Tante Kippe al toegezegd en wellicht komen daar bij Harm Wolters, Henry van Velzen, Janske, Reinier Vegter en Wimmie nog bij.

Als persoonlijke optochtsponsor kunt u voor het bedrag van € 11,- plaatsnemen op de tribune, die vlakbij café de Gezelligheid zal komen te staan. Tevens is er bediening op de tribune en kan men betalen met het carnavalsmuntien. Voor een hapje wordt uiteraard gezorgd en er zal een toilet bij de tribune aanwezig zijn.

De toegangsbewijzen voor deze unieke gebeurtenis zijn te koop bij café de Gezelligheid en, indien nog voorradig, op carnavalszaterdag bij de tribune. Het artiestenprogramma en verdere info is te volgen op Facebook Sassendonkse Optocht Tribune – SOT

De Optochtvrienden (SOT)

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nog geen reacties.

Geef een reactie