Topnavigatie

Sassendonkse Zittingsavond 15-11-2014

De spanning neemt toe! Wie wordt de 58e Prins der Eileuvers en Stadsprins van Sassendonk en gaat ons voor tijdens het nieuwe carnavalseizoen? Aan deze prangende onzekerheid komt een eind tijdens de jaarlijkse Sassendonkse Zittingsavond die ook dit jaar gehouden wordt in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle zaterdag 15 november.

Tijdens de Zittingsavond gaan we op gepaste wijze afscheid nemen van onze Prins Paulus de 1e en zijn adjudanten Knoop en Strik en zal de nieuwe Prins der Eileuvers en Stadsprins van Sassendonk bekend worden gemaakt. ”De besluitvaardigheid van het Vorstendom overtreft wederom menig kabinet of voetbal bondscoach”, aldus oud-Prins Jos Kamphuis (Voorzitter Vorstendom). “Het Sassendonkse Carnaval kan weer beginnen!”

Na de complete metamorfose die de Zittingsavond vorig jaar is ondergaan, zal het dit jaar wederom een avond met allure worden. Galakleding is hierbij niet verplicht maar draagt zeker bij aan de sfeer van de avond. In een feestelijke zaal met lange tafels zal een afwisselend programma gepresenteerd worden met verrassend en herkenbaar entertainment voor alle generaties Eileuvers!

Programma
De avond start officieel een half uur eerder dan vorig jaar, nl. om 20:30 uur. De deuren van de zaal zullen dan sluiten, dus wees op tijd. De opname in het Vorstendom maakt uiteraard onderdeel van het programma uit. Om 23:11 uur wordt traditiegetrouw de nieuwe Prins bekend gemaakt. Aansluitend is er een spetterende after party in de foyers. Kortom: Een avond die je als Eileuver niet wilt missen!

Kaartverkoop
De prijs van de kaarten is 15 euro per stuk. Daarnaast is er de mogelijkheid om fankaarten voor 26 euro per stuk te kopen. Met een fankaart ben je verzekerd van een gereserveerde zitplaats naast vrienden of familie. De openbare verkoop start maandag 6 oktober bij Fietsgoed.nl-Scholten in het centrum van Zwolle. De vorige editie van de Sassendonkse Zittingsavond was ruim van te voren volledig uitverkocht dus twijfel niet! Want op=op!

Via Facebook SassendonkseZittingsavond wordt iedereen op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws.

image2

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nog geen reacties.

Geef een reactie