Topnavigatie

Van de bijna nieuwe Hoogheid en zijn adjes

hand Beste Eileuvers en Eipiepers,

Hierbij een eerste berichtgeving van onze kant om jullie alvast lekker te maken voor dat wat komen gaat. Nog een paar weken en dan is het al weer zo ver. Wat hebben wij al een enorme lol gehad met elkaar. Onze directe familie weet zelfs van niks en zij zullen pas op 15 november te horen krijgen wat ze die avond te wachten staat.

Er is veelvuldig overleg met elkaar en er worden wilde plannen gemaakt. Wat komt er ontzettend veel bij kijken. Zo moesten we naar het zuiden van ons land afreizen om de laarzen aan te laten meten en de panty’s en handschoenen te passen. Verder hebben we de kennismakingsavond voor het Vorstendom gehad en we hebben onze namen op een ludieke manier gepresenteerd.

IMG_1150Wij hebben ontzettend veel zin om samen met jullie Sassendonk 2014 – 2015 tot een ongekende hoogte te brengen en er een groot feest van te maken. We genieten nu al van elke minuut voorbereiding. We beloven jullie een spectaculaire bekendmaking van de Hoogheid, maar van de adjudanten al helemaal. Zullen onze namen goed vallen in Sassendonk? De Prinsennaam bekt in ieder geval lekker, net als onze leus!

We kijken ernaar uit om al die verbaasde gezichten te zien bij de bekendmaking om 23:11 uur op 15 november a.s. Hoe mooi is het dan ook dat de vernieuwde Sassendonkse Zittingsavond zo’n groot succes is en deze avond in no time was uitverkocht. Iedereen wil erbij zijn en Wij snappen dat wel!!!!! Wij zijn dan ook enorm trots om deze avond samen met jullie door te brengen en de start van Sassendonk 2014 – 2015 samen met jullie in te luiden.

secretZijn jullie er klaar voor? Wij zien elkaar de 15e november om klokslag 23:11 uur!!!!!! Tot dan!

Met carnavaleske groet,

Uw bijna nieuwe Hoogheid en zijn adjes

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nog geen reacties.

Geef een reactie