Topnavigatie

Hofkapel

Ook dit seizoen zal c.v. De Eileuvers worden begeleid door Stemmingsorkest “Le Bombardon” uit Zwolle.
lebombardon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Even voorstellen:
 
Wij zijn Stemmingsorkest Le Bombardon, opgericht in 1996. We hebben natuurlijk niet voor niets het woord Stemmingsorkest voor onze naam geplaatst. Met Le Bombardon in huis ben je verzekerd van een succesvolle, gezellige, sfeervolle, bijna niet te evenaren feestavond, braderie, festival, bruiloft of elk anders feest dat je tot een bijzondere dag wilt maken.
Wij staan voor een goed stuk muziek. Mooie nummers om naar te luisteren maar zeker ook feestnummers waarop een polonaise gelopen kan worden. Danst u liever een foxtrot of een wals ? Ook dat is zeer goed mogelijk op de mooie klanken van onze 18 koppige band.
 
In het voorjaar van 2010 hebben wij gemeend dat wij ook te horen moeten zijn zonder daarbij zelf aanwezig te zijn. Vandaar dat wij een cd hebben opgenomen met de prachtige naam MONDAIN, hetgeen ‘gewoon’ betekent.
 
Wilt u weten waar wij buiten het carnaval zoal te vinden zijn, kijk dan eens op onze website: www.lebombardon.nl. Tevens vind je daar het adres om ons te boeken. Tot ziens bij één van de evenementen.
 
Le Bombardon
Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter