Topnavigatie

Willem van Sloten overleden

 

WvS

Gisteren bereikte ons het bericht dat Willem van Sloten (51) tijdens zijn werk op de vrachtwagen niet goed is geworden en is overleden.

Willem was al jaren de vaste geluids- en lichtman voor vele Eileuver-evenementen. Zo verzorgde hij het geluid bij diverse Zittingsavonden, Seniorencarnaval, startavond op 11/11, Jeugd-Zittingsmiddag, opzetten Eileuvernest op de Grote Markt, intocht station en optocht.

Wij zullen ons Willem blijven herinneren als een vakman die altijd voor De Eileuvers klaar stond. Wij wensen zijn nabestaanden sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens CV De Eileuvers,

Jaap Hagedoorn
voorzitter

 

Deel dit...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

13 reacties op Willem van Sloten overleden

 1. Alfred juni 8, 2016 at 5:34 pm #

  Veel sterkte met dit verlies voor alle nabestaanden en diegene die Willem goed kenden Altijd te jong op deze leeftijd.

 2. Rob Hollander juni 8, 2016 at 7:48 pm #

  Jemigggggg wat een verlies!!!
  Willem heeft vaak mijn geluid gedaanten hij was daar goed in!!
  Rust zacht Willem

 3. Elisahbeth juni 8, 2016 at 8:13 pm #

  Ja helaas veel te vroeg net 51 was mien neefie helaas grote beer is nie meer!

  • Leon Spijker juni 9, 2016 at 12:49 am #

   Niet alleen als Eileuver maar op vele manieren heb ik met Willem mogen samenwerken. Toen de carnavaleske groep de Schlagertoppers onstond war Willem degene die er een carnavaleske act in zag. Hij heeft ons geluid gedaan en wist natuurlijk als geen ander dat de schuif van Reinier op vol volume moest staan. En de momenten dat we het nieuwe seizoen bespraken bij Jos thuis zal ik ook nooit vergeten. Altijd vol met ideeën en altijd een Eileuverhart. Willem ik zal je missen! Rust zacht.

 4. M-Eilander van Sloten juni 8, 2016 at 8:45 pm #

  Ik ben een tante van Wim en heb hem vorige week bij een optreden van mijn achterkleindochter Sharon bij Talentstad in Hedon sinds lange tijd gesproken..Mijn fam en ik vonden het leuk om weer met hem te spreken ..Wim heeft veel mee gemaakt in zijn korte leven.. Ik hoop dat hij nu rust heeft gevonden.

  • M-Eilander van Sloten juni 9, 2016 at 12:47 pm #

   ik vergeet zijn dochter Mandy te noemen bij wie Wim thuis woonde. Die zal hem nu missen. Mandy heel veel sterkte en liefs toe gewenst van Tante Marietje.

 5. Mart en Lucy juni 8, 2016 at 9:08 pm #

  We willen alle nabestaanden heel veel sterkte wensen voor nu en in de toekomst we zijn erg geschrokken en zullen hem gaan missen. Mart en Lucy Flierjans Rust zacht

 6. Arie Mekkring juni 8, 2016 at 11:44 pm #

  Dát is schrikken en nog zo jong! Jarenlang verzorgde hij op vakkundig wijze het geluid van de Tree Buuts. Voor ons waren dit onvergetelijke jaren. Zijn kennis en advies blijven voor ons eveneens een mooie herinnering. Ook produceerde hij het jubileumlied ‘Sassendonk, Sassendonk! van de carnavalsgroep ‘Kiekt: Zoere Dop’n’.

  Wij wensen hen die hem lief hadden, heel veel sterkte met dit grote verlies.

 7. gerrie en eef van Ginkel juni 9, 2016 at 9:20 am #

  Wij willen alle nabestaanden condoleren met dit verlies,
  en wensen allen heel veel sterkte toe

 8. wim juni 9, 2016 at 11:10 am #

  Een lange tijd niet meer gesproken en gezien, maar heel veel meegemaakt samen in de roerige jaren 70 en 80 altijd bereid om te helpen.
  Rust zacht Grote Beer.

 9. Lia juni 9, 2016 at 2:53 pm #

  R.I.P

 10. Gerda Ester-Vermeulen juni 9, 2016 at 8:05 pm #

  Ik wil Mandy en familie en vrienden condoleren met het verlies van Willem . Mandy ik ben Gerda Vermeulen van de Jan van Riebeekstraat waar als je vader niet op tijd bij school was van het werk mee naar toe ging. En dan bleef eten en af en toe slapen al het te laat werd. Mandy heel veel sterkte voor de komen de tijd.

  Gerda Ester- Vermeulen.

 11. Rex Feenstra juni 10, 2016 at 6:49 am #

  Bedankt Willem wat je allemaal voor ons Eileuvers hebt gedaan. Dat zal ik nooit vergeten. Rust zacht

Geef een reactie