Carnavalsvereniging de Eileuvers
11 Sep

Eileuvermiddag 2022

Eileuvers, Eipiepers, Uiverstampers,

Dit jaar organiseren we een gezellige Eileuvermiddag op zondagmiddag 11 september.

Elkaar weer zien en spreken met een hapje en een drankje, zonder carnavalskleding aan of schmink op je gezicht, maar wel met lol, herkenning en wie weet alvast met elkaar mijmeren wie er dan straks in november uit dat nest komt!

Voor jong en oud (en alles er tussenin) zullen er enkele (sportieve en minder-sportieve) activiteiten worden georganiseerd Maar voor gezellig bijkletsen is natuurlijk ook alle tijd.  Om een gepast programma samen te stellen, horen we heel graag of jij er ook bij bent.

Je bent deze middag vanaf ongeveer 14.30 uur welkom in en bij de kantine van voetbalvereniging HTC, Brinkhoekweg 200 te Zwolle.

We maken er een echt familie evenement van dus partner en kinderen zijn ook van harte welkom. Als Eileuverlid ontvang je een aantal consumptiemunten bij aanvang. En de niet leden kunnen deze middag natuurlijk nog altijd lid worden van De Eileuvers.

Dit wil je toch niet missen, ben jij er ook bij? Natuurlijk toch? Geef je dan op voor 1 juli as. via mailadres:lourensm2@gmail.com
Laat in die mail ook even weten wie je nog meer meeneemt eventueel.

Na aanmelding ontvang je begin september de laatste informatie voor deze gezellige verenigings-middag per mail.


Namens de feestcommissie van deze middag,

Mariska Lourens, Jelmer Nijhuis & Marcel Tijhaar