Carnavalsvereniging de Eileuvers
13 Nov

Sassendonkse Zittingsavond 2021

We mogen weer los!!! Na een jaar gedwongen afwezigheid is de Sassendonkse Zittingsavond er weer op zaterdag 13 november. En wat hebben wij er weer zin in! Het succes van de afgelopen jaren kunnen we hopelijk weer voortzetten en daar hebben we jullie natuurlijk heel hard voor nodig. Want carnaval vier je met zijn allen en dus nemen we ook samen afscheid van Prins Willem van Bourgondië en zijn adjudanten Paturain en Boursin. Maar nog belangrijker: wie mogen wij als nieuwe Stadsprins(es) van Sassendonk en Prins(es) der Eileuvers verwelkomen! De spanning stijgt ook bij ons.

Galakleding is niet verplicht maar draagt zeker bij aan de sfeer van de avond. Het programma is gereed en garandeert een avond vol plezier. Waarbij we natuurlijk eventuele Corona regels volledig respecteren.

Zijn jullie er weer bij? We hopen het zeker!

Kaarten voor de Sassendonkse Zittingsavond zijn beschikbaar bij Scholten Fietsgoed aan de Luttekestraat 13 te Zwolle. Entreekaarten kosten € 18,00

Fan-kaart
Afgelopen jaar zijn er enthousiaste Eileuver leden geweest die een extra donatie hebben gegeven voor een bedrag van 11 euro bovenop de reguliere prijs van 18 euro. Door deze extra middelen hebben wij deze avond kunnen neerzetten en zijn wij hen daarvoor erg dankbaar. Mocht u dit jaar ook een Fan-kaart wensen, dan kunt u deze kaarten per mail bestellen. Een extra voordeel van een Fan-kaart is dat wij een plekje in de zaal voor u reserveren. U bent dus verzekerd van een stoel en hoeft u niet te zoeken naar een vrije plek.

Fankaarten kunt u bestellen door een mail sturen naar SassendonkseZittingsavond@gmail.com en hierin aan te geven dat u een fankaart wenst. Dit doet u o.v.v. uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en uw lidmaatschapsnummer. Vervolgens kunt u het geld €29,00 overmaken op rekeningnummer NL94INGB0001420736 t.n.v. Cv De Eileuvers o.v.v. Sassendonkse Zittingsavond, uw volledige naam en uw lidmaatschapsnummer.

 Zijn jullie er weer bij? We hopen het zeker!