Carnavalsvereniging de Eileuvers
16 feb 2020

Seniorencarnaval wederom feest voor jong én oud

Afgelopen zaterdag tijdens het Seniorencarnaval bleek maar weer: je bent nooit te oud om te feesten! Meedeinend op de stoel of dansend achterin de zaal, bij vele meezingers die door diverse artiesten ten gehore werden gebracht, kon niemand stil blijven zitten.

Stadsprins Willem van Bourgondië en jeugdprins Mike II openden de avond, uiteraard voorafgegaan door de Zwollenaar. De Eileuver Dansmariekes, Evenementenband 103dB, Raymond Smit, Frank Smeekens, de Andere van Duin Show en Arjon Oostrom zetten vervolgens een goed programma en geweldige sfeer neer. Ook werden negen Zwollenaren, die zich het afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt voor het Sassendonkse carnaval, goed in het zonnetje gezet met een persoonlijk lied geschreven en toegezongen door Duo de Haco’s. En wie na afloop van het programma nog niet uitgedanst was, kon nog even door tijdens de afterparty met DJ Jos. 

De senioren die niet meer kunnen hossen in de kroeg hebben zaterdagavond een fantastisch carnavalsfeest gehad, mede mogelijk gemaakt door de vele sponsors en stichting de Gasthuizen. En voor de mensen die zich volgende week wel onder laten dompelen in het Sassendonkse carnaval, was dit een heerlijke smaakmaker.
Bekijk alle foto's via onderstaande links:

Foto's Angelique
Foto's Hans Platje