Carnavalsvereniging de Eileuvers
18 nov 2020

Te koop: Uiverstampers-kruidkoeken!

De Uiverstampers zitten niet bij de pakken neer. Ze gaan weer kruidkoeken verkopen. Inmiddels weten vele Sassendonkers de weg naar deze heerlijke koeken te vinden.

Ondanks corona gaat de verkoop door, maar we houden natuurlijk rekening met alle corona-maatregelen. Daarom zullen de koeken alleen worden verkocht in de voorverkoop en zal de betaling zoveel als mogelijk plaatsvinden via het versturen van betaalverzoeken / tikkies. De koeken zullen na vooruitbetaling aan de deur worden afgeleverd (in Zwolle/Sassendonk). Aanbellen, koeken voor de deur leggen, 1,5 meter naar achteren en wachten totdat u de koeken in ontvangst heeft genomen.

Bestel voor 1 december! De koeken zullen in de periode van 31 december 2020 tot 15 januari 2021 door de Uiverstampers worden bezorgd.

1 koek kost € 3,-
Bij een afname vanaf 2 koeken, is de prijs € 2,50 per stuk

Bestel tot december bij één van de Uiverstampers. Kent u niet persoonlijk een Uiverstamper, mail dan uw bestelling naar koek@eileuvers.nl, onder vermelding van: het aantal koeken, uw mobiele nummer (voor het versturen van het betaalverzoek/tikkie) en uw adresgegevens. U ontvangt snel daarna een bevestiging. U mag ook reageren via DM op Facebook op Intagram.

Mogen wij weer op u rekenen?

#OKDOEI

De Uiverstampers