Carnavalsvereniging de Eileuvers
12 nov 2021

ZITTINGSAVOND VERPLAATST

UPDATE VERPLAATST NAAR 11 NOVEMBER 2022

Helaas!!!!!

Hoe ontzettend jammer wij (en jullie vast ook) het vinden, maar de Sassendonkse Zittingsavond op 7 januari 2022 kan niet doorgaan.

De huidige coronamaatregelen die na de laatste persconferentie afgelopen dinsdag bekend zijn geworden, maken het voor ons onmogelijk om een avond te organiseren die recht doet aan de bekendmaking van de nieuwe Stadsprins(es) van Sassendonk en Prins(es) der Eileuvers.

De kaartjes en muntjes blijven geldig voor de volgende editie. Deze zal op vrijdag 11 november 2022 plaats vinden.

Bedankt in ieder geval voor alle steun die wij nu al gevoeld hebben in de voorbereiding op de Sassendonkse Zittingsavond. Hopelijk gaan we weer helemaal los in 2022!
Commissie Sassendonkse Zittingsavond



ZITTINGSAVOND VERPLAATST NAAR 7 JANUARI 2022

Carnavalsvrienden en vriendinnen,

Wat hadden wij er ongelooflijk veel zin in en gezien alle enthousiaste reacties en de stormloop op de kaarten jullie ook.

Maar....

Alle berichtgeving rondom een nieuwe lockdown en de bijbehorende maatregelen heeft ons doen besluiten dat, met pijn in ons hart, de Sassendonkse Zittingsavond morgen, zaterdag 13 november, moet worden verplaatst. We hebben altijd gecommuniceerd dat we tijdens de Sassendonkse Zittingsavond alle geldende maatregelen zullen respecteren. En ook al zijn de maatregelen vanuit de overheid nog niet definitief; we zijn van mening dat we in de huidige tijd en mogelijke maatregelen geen Sassendonkse Zittingsavond kunnen organiseren dat recht kan doen aan een passend afscheid van de huidige Stadsprins en de verwelkoming van de nieuwe Stadsprins(es) van Sassendonk en Prins(es) der Eileuvers.

We vinden dit natuurlijk heel erg jammer, maar we hebben ook direct een oplossing.

Noteer de nieuwe datum voor de Sassendonkse Zittingsavond, vrijdag 7 januari 2022, alvast in jullie agenda! Mocht je nu al weten dat het onmogelijk is om dan aanwezig te zijn, stuur dan een mail naar sassendonksezittingsavond@gmail.com dan kunnen we je, bij inlevering van de kaart(en) en muntjes, geld terug geven.

Wij willen jullie bedanken voor jullie support en hopen op jullie begrip. En als er vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Bestuur Carnavalsvereniging de Eileuvers