Carnavalsvereniging de Eileuvers
12 feb 2023

Adwin en Rens Orde van Verdienste in Goud

Café de Pul, Rens en Adwin Ester
 
Rens en Adwin van de Pul manifesteren zich al vele jaren als carnavalsdieren en in hart en en nieren. Eerst vele jaren in het prachtige Kroegje en  nu al vele jaren in de Pul. Zij hebben een vrienden- en familiekring om zich heen verzamelt die hen helpen met de organisatie van het carnaval, de optocht, de versiering, de hapjes, de bar, etc.
 
In die zin kun je bijna stellen dat De Estertjes haast een carnavalsvereniging op zich zelf zijn. Met een opbouwcommissie, een versieringscommissie, de barcommissie en natuurlijk Prinses Rens en Prins Adwin. Geel, rood, wit, ze hebben zelfs hun eigen kleuren.
 
Naast het carnaval is café de Pul een baken voor Zwollenaren om te vertoeven. Jong en oud zijn welkom en regelmatig barst het kleine café uit haar voegen met Hollandse zangers als Glen Palm, Raymond Smit, Men in Music en Roel Britting. Op en naast de fundering van de oude Zwolse stadsmuur beweegt de binnenstad mee met deze prachtige feesten.
 
Gastvrijheid en vakmanschap kenmerken hun beiden en hun crew. Het is altijd gezellig in Café De Pul.
 
Wij hopen nog lang te kunnen genieten van dit uitzonderlijke café en haar uitbaters.
 
Op 14 november 2009 reikten wij De Orde van Verdienste in Zilver uit. Vandaag heeft het bestuur, na conform het Reglement van Protocol en Discipline advies ingewonnen te hebben bij de Onderscheidingscommissie, besloten Rens en Adwin Ester  te onderscheiden met De Orde van Verdienste in Goud van Carnavalsvereniging De Eileuvers.