Carnavalsvereniging de Eileuvers
25 jan 2023

Wendy Koetsier Lid van Verdienste


Wendy Koetsier
Commandeur in de Orde van de Zilveren Eileuver & Lid van Verdienste van Carnavalsvereniging De Eileuvers

Belangeloos, dienstbaar en vooral onvermoeibaar door weer en wind voor onze vereniging, dat verdient waardering en een groot compliment. Wendy zal er zelf niet om vragen en wellicht alles te veel eer vinden. Als wij naar haar curriculum vitae kijken zien wij een verhaal van een zeer actief en betrokken lid.

Zo is zij al heel lang actief Raadslid en actief is ze zeker. Zo is ze actief geweest in de commissie seniorencarnaval, commissie zittingsavond, commissie kindercarnaval en de commissie optocht. Daarnaast is ze in het verleden vele jaren begeleidster geweest van de Jeugdhoogheid.

Ook de rol als voorzitter is haar niet vreemd. Zo is ze voorzitter geweest bij de Kuukens, de Klepperrears en is ze dat nu van de versieringscommissie.

Wendy is ook maatschappelijk een zeer betrokken persoon. Ze is al vele jaren vrijwilliger bij het opbouwen en organiseren van het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Dit is inmiddels uitgegroeid tot het grootste van heel Nederland. Verder is ze lange tijd jeugdland begeleider geweest in Zwolle-Zuid en heeft ze veel vrijwilligerswerk gedaan bij de Dominicanen Kerk.

Wendy is een echte knutselaar wat enorm wordt gewaardeerd door haar neefjes. Die hebben met haar wel een hele gezellige en fijne tante.

Als blijk van waardering voor haar onvermoeibare inzet, betrokkenheid en loyaliteit aan De Eileuvers, het Carnaval in Sassendonk en onze mooie Hanzestad Zwolle, wetende dat zij nog lang niet klaar is, heeft het bestuur, na conform het Reglement van Protocol en Discipline advies ingewonnen te hebben bij de Onderscheidingscommissie, besloten Wendy Koetsier te benoemen tot Commandeur in de Orde van de Zilveren Eileuver.

Het bestuur stelt daarop aan de Hofvergadering voor om Wendy Koetsier te benoemen tot Lid van Verdienste van Carnavalsvereniging De Eileuvers.