Carnavalsvereniging de Eileuvers
8 jan 2024

Corry Vogels Orde van Verdienste in Zilver.

Corry Vogels
Orde van Verdienste in Zilver.

Met het welbekende adagium "De jeugd heeft de toekomst!" heeft Corry Vogels zich de afgelopen jaren  met ongelofelijk veel energie en daadkracht ingezet voor het jeugd- en kindercarnaval. Ook als voorzitter van het CKC heeft ze haar sporen dan ook ruimschoots verdiend. Met liefde voor ‘haar’ jeugd trok zij alles uit de kast om de kinder- en jeugdactiviteiten op de agenda te zetten van het Sassendonkse carnaval.

Met grote vastberadenheid heeft zij voortdurend het belang van het kinder- en jeugdcarnaval onderstreept en weten te verankeren in het hart van het Sassendonkse carnaval. Haar inspanningen hebben niet alleen organisatorische uitdagingen overwonnen, maar ze heeft ook onvermoeibaar het belang van het jeugdcarnaval onderstreept, als fundament voor de toekomst van onze vereniging als onze jeugdige kweekvijver De Eipiepers.

Haar samenwerkingszin, medewerking en organisatietalent zijn niet onopgemerkt gebleven. Eén  van de door de Eileuvers zeer gewaardeerde cultuurpartners heeft haar inzet bejubeld.  Daarnaast getuigt haar bijdrage aan de commissie Wagenbouw en De Optocht getuigt van haar veelzijdigheid en brede betrokkenheid bij het welzijn van onze vereniging.

Corry is de verpersoonlijking van waar het in een vereniging werkelijk om draait: actie ondernemen, de handen uit de mouwen steken en niet alleen praten maar ook daadwerkelijk bijdragen aan het kleuren van onze vereniging en het Sassendonkse carnaval. Haar onvermoeibare inzet heeft niet alleen het kindercarnaval op de kaart gezet, maar heeft ook een vruchtbare bodem gecreëerd voor de toekomst waarin nu een nieuwe commissie kindercarnaval is opgestaan met vel lef, daadkracht en een mooie visie Eipiepers 2.0. heeft gepresenteerd.

Vanwege deze tomeloze inzet voor en betrokkenheid bij het kinder- en jeugdcarnaval in Sassendonk onderscheidt de vereniging haar met veel respect en waardering  de  Orde van Verdienste in Zilver.