Carnavalsvereniging de Eileuvers
27 Nov 2013

Ledenwerfactie Club van 111

De Club van 111 is op zoek naar nieuwe leden en start daarom een ledenwerfactie.

club111lAls je 3 nieuwe leden werft voor de Club van 111 (3x €33) of als je een bedrijf overhaalt om een bedrijfslidmaatschap te nemen (€111), krijg je van de Club van 111 het boek “Carnaval in Sassendonk” met de bijlage “5 x 11 jaar Carnaval in Sassendonk”.

Het boek en de bijlage beschrijven 55 jaar Carnaval in Sassendonk en 55 jaar CV de Eileuvers (vanaf de oprichting in 1958). Samen een 180 pagina’s prachtige fullcolour geschiedenisboek over Sassendonk. Mocht je het boek al hebben, dan kun je hem gewoon aan iemand cadeau geven! Vanzelfsprekend worden de boeken pas opgestuurd als de nieuwe leden hun bijdrage voor het seizoen 2013-2014 hebben betaald.

Wat is de Club van 111?
De Club van 111 is een sponsorclub van mensen die de Eileuvers én het Sassendonkse Carnaval een warm hart toedragen en bereid zijn een jaarlijkse bijdrage van €33,= te doneren. De Club van 111 heeft momenteel ongeveer 70 leden. Het zijn mensen uit alle lagen van de bevolking die twee dingen gemeen hebben: het belangeloos steunen van CV de Eileuvers én bovenal het behoud van het Sassendonkse Carnaval.

Men betaalt geen contributie, maar doet een jaarlijkse donatie.

De sponsor schenkt dus jaarlijks en de sponsor verwacht hiervoor geen tegenprestatie. De Club van 111 is dus een actieve club met passieve leden. Het gesponsorde geld wordt besteed aan allerlei activiteiten die een bijdrage leveren aan het behoud van het Sassendonkse Carnaval. Dit geld is hard nodig, omdat de subsidie van de gemeente steeds verder terugloopt en de kosten steeds hoger worden.

De Club van 111 is er ook voor bedrijven. Bedrijven die de Eileuvers en het Sassendonkse Carnaval een warm hart toedragen, kunnen ook lid worden van de Club van 111. Voor bedrijven bedraagt de jaarlijkse bijdrage € 111,=.

Leden aanmelden?

Als je 3 nieuwe leden of een bedrijf wilt aanmelden voor de Club van 111 en dus de Eileuvers en het Sassendonkse Carnaval wilt steunen, meldt dit dan bij:

De Club van 111
Gladiolenstraat 30
8013 ZB Zwolle
dinkelberg.frans@ziggo.nl

Vermeld van ieder nieuw lid de volledige adresgegevens en emailadres. Stuur ook je eigen adresgegevens mee.
Als je niet mee wilt doen met de ledenwerfactie, maar toch de Club van 111 wilt steunen, meld je dan aan als individueel lid.