Carnavalsvereniging de Eileuvers
28 mrt 2014

Halfvasten en Uitreiking cheque Sassendonkse Hoogheden

20140201_114253 Komende zondagmiddag 30 maart vindt de uitreiking van de cheque plaats door de gezamenlijke Sassendonkse Hoogheden van Sassendonk 2014 aan de stichting ‘Schipper mag ik ook eens varen”. Rond 14.30 uur zal het bestuur van de stichting en het merendeel van het Sassendonkse Prinsendom 2014 aanwezig zijn bij de overdracht van de cheque in Café Bosch.

Het is alweer even geleden. Op zaterdag 1 februari jl. voerden de de Sassendonkse carnavalshoogheden de actie “een Brug te ver”. In combinatie met de reddingsbrigade in de gracht en gehuld in militaire kleding werden de inwoners van Zwolle uitgedaagd een andere route te nemen rondom de nog niet begaanbare Rodetorenbrug. Voor een bijdrage mochten de Zwollenaren een brug over…. begeleid door de Prinsen, Prinsessen en adjudanten (ook de jeugdhoogheden) in militaire outfit. In de dagen en weken na deze actiedag mochten de hoogheden nog op diverse plekken gelden in ontvangst nemen, de uiteindelijke opbrengst werd zondagmiddag bekend gemaakt.

carnavalsactieschipper04-1Het doel van de stichting “Schipper mag ik ook eens varen” is het mogelijk maken van een zorgeloze meerdaagse vaartocht voor mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Er is geld nodig voor de inrichting van het interieur van het schip. Standplaats van het schip: Zwolle!
Meer informatie: www.schippermagikookeensvaren.nl

Na de uitreiking van de cheque staan diverse cafés in het centrum van Zwolle in het teken van Halfvasten. Even terugkijken op het carnaval wat achter ons ligt, napraten, foto’s uitwisselen enzovoort.

Wij zijn aanwezig, zien wij u ook? Immers… Carnaval verbindt.. waar Sassendonk begint!

Prins Paulus, Knoop en Strik
Prinses Ilse, Julia en Sanne

20140201_133743