Carnavalsvereniging de Eileuvers
25 jan 2014

Seniorencarnaval

Op zaterdag 22 februari vindt weer het jaarlijkse seniorencarnaval plaats, maar dit jaar op een nieuwe locatie! Wat ooit is begonnen als het bejaardencarnaval, blijkt al jaren een leuke avond te zijn voor jong en oud. Ook dit jaar hopen wij weer een leuke avond neer te zetten. Om het carnavaleske van de avond te benadrukken lijkt het ons leuk als u, als bezoeker, in ieder geval een leuk hoofddeksel opzet, onder het motto “zet je leukste hoed op”. Maar mocht u het leuk vinden om een andere carnavaleske creatie aan te trekken, dan juichen wij dat zeker toe.

De invulling van de avond zal in het teken staan van carnaval in Sassendonk en dat zult u ook terugzien in het programma. Er zullen optredens voorbij komen van o.a. Hofkapel Le Bombardon, Acrogym, Prins Paulus, Fred HD, het jeugdhof, Kiek'n Wat Ut Wört, de dansmariekes van de Eileuvers, Jeugdprinses Ilse en meer bijzondere acts. Deze avond zal op een ludieke wijze worden gepresenteerd.

In onze nieuwe locatie Diff Dancemasters, gevestigd in de Goodlife Company (voorheen Fitplaza, Palestrinalaan 913) willen wij u bij binnenkomst graag verwelkomen met een gratis kop koffie. Verder zal er deze avond bediening zijn in de zaal. De entreeprijs voor deze avond is 6 euro (5 euro op vertoon van de Eileuver-ledenpas). De entreeprijs is inclusief een lot waarmee leuke prijzen te winnen zijn, zoals het Zwolse monopolyspel. De zaal is open vanaf 19:30 uur. De avond begint om 20:00 uur en zal rond 23:00 uur zijn afgelopen.

Wij hopen u allemaal te verwelkomen op deze avond, want het seniorencarnaval verbindt jong en oud!

P.S. De toegangsprijs geldt ook voor Hofleden.