Carnavalsvereniging de Eileuvers
31 aug 2022

Zittingsavond 11 november 2022

Vrijdag 11 november 2022

Hoe bijzonder is het en hoe bijzonder gaat het zijn?!?! Vorig jaar moest de Sassendonkse Zittingsavond nog op het allerlaatste moment afgelast worden door Corona, maarrrrrr … In het jubileumjaar (6x11) zal de Sassendonkse Zittingsavond plaatsvinden op vrijdag 11 november 2022 in de Nieuwe Buitensocieteit.

Zet deze datum met hoofdletters in je agenda want in tegenstelling tot voorgaande jaren is de avond dus op vrijdag (en niet op zaterdag). En deze editie in het jubileumjaar ga je echt niet willen missen. 
We willen op grootse wijze afscheid nemen van de “Hattrick”-Prins Willem van Bourgondië I, II en III en zijn adjudanten Boursain en Paturain, om vervolgens de jubileum- Stadsprins van Sassendonk en Prins der Eileuvers te mogen verwelkomen.

Kaarten
Vorig jaar waren we al 'stijf' uitverkocht en er zal in principe geen kaartverkoop meer worden gestart. Als je een kaartje in je bezit hebt, is deze nog steeds geldig. Ook de verstrekte muntjes zijn nog geldig en het goede nieuws is dat ze in waarde met de huidige inflatie zijn meegestegen.

We hopen natuurlijk dat iedereen met een kaartje aanwezig kan zijn op vrijdag 11 november 2022, maar mocht je toch niet kunnen, dan kun je contact opnemen met ons via Sassendonksezittingsavond@gmail.com. Wanneer je je kaartje inclusief muntjes retourneert, krijg je je geld terug. Je kunt je kaart retourneren tot en met 11 september 2022. De  kaarten die geretourneerd worden, zullen we vervolgens weer in de verkoop doen. Als er weer kaarten verkocht kunnen worden, zullen we dit op dat moment o.a. via de social media kanalen communiceren. 

Programma
Het programma in dit jubileumjaar staat in de steigers, maar we laten er ons natuurlijk nog niet te veel over uit. In tegenstelling tot vorig jaar hebben we nu geen beperking ten aanzien van de eindtijd. Daarom zal het programma op de Sassendonkse Zittingsavond van 11 november a.s. anders zijn dan op de kaarten staat vermeld. Over de precieze invulling zullen we ook nog naar jullie communiceren. 

De dresscode in dit jubileumjaar is natuurlijk weer 'in het netjes'. Maar we zouden het wel heel gaaf vinden als iedereen in smoking of 'in het lang' komt. En ja, vrouwen in smoking of mannen in het lang, het kan en mag allemaal!

We houden jullie verder op de hoogte en wij hopen tot de 11e!!! Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op! 

Commissie Sassendonkse Zittingsavond

Ben jij er ook bij?