Carnavalsvereniging de Eileuvers
19 dec 2023

Frank-Jan Orde van de Zilveren Eileuver

Frank - Jan van den Belt
Commandeur in de Orde van de Zilveren Eileuver

Frank - Jan's buitengewone toewijding aan onze geliefde vereniging heeft niet alleen de grenzen van het verwachte overschreden, maar heeft ook het wezen van carnaval in Sassendonk verheven tot ongekende hoogten. Zijn actieve rol in het beheren van onze website en social mediakanalen, variërend van Facebook en Instagram tot TikTok en nu zelfs LinkedIn, heeft een cruciale rol gespeeld bij het versterken van onze band met leden en alle Sassendonkers. Frank - Jan's creatieve aanpak, de continue stroom van inspirerende updates en zijn interactieve benadering hebben niet alleen het enthousiasme voor onze evenementen vergroot, maar hebben een online-gemeenschap gecreëerd die niet slechts virtueel is, maar een levendige uitdrukking van de carnavalsspirit zelf.

Zijn bereidheid om zijn creatieve talenten in te zetten voor het GCO en zijn bijdrage aan het Sassendonkse Symbool getuigen van een diepgewortelde betrokkenheid bij het hart van onze gemeenschap. Voor ons 66-jarig jubileum was Frank - Jan de drijvende kracht achter de vormgeving en presentatie van ons jubileumfeest, waarmee hij een onvergetelijke herinnering schiep die nog lang zal nagalmen in de geschiedenis van onze vereniging.

In ons 66e jubileum was het Frank - Jan die op het laatste moment een wonder verrichtte door een fantastische laatste editie van de carnavalskrant uit de grond te stampen, waarvoor hij last-minute de benodigde sponsoren wist te vinden. Zijn vermogen om, zonder aarzeling, de zaken te regelen waar anderen een Zwols kwartiertje nodig zouden hebben, is een kwaliteit die zijn standvastige toewijding aan De Eileuvers illustreert.

Als Prins Decibel heeft Frank - Jan ons al betoverd met zijn schitterende klanken, en als Vorst blijft hij op magistrale wijze spelen met 103dB, waarvan hij één van de drijvende krachten is. Met 103dB brengt hij niet alleen een uitzonderlijke geluidservaring tijdens onze festiviteiten, maar belichaamt hij ook met passie en precisie de juiste toon voor een ongekende feestvreugde, tot aan een volle Brabanthal of Ahoy tijdens een optreden met Mart Hoogkamer toe.

In erkenning van zijn onvermoeibare inzet, diepgaande betrokkenheid, grenzeloze creativiteit en onvoorwaardelijke loyaliteit aan De Eileuvers, het Carnaval in Sassendonk en de muzikale omlijsting van ontelbare festiviteiten in heel Nederland, wordt Frank - Jan van den Belt bevorderd tot Commandeur In De Orde van De Zilveren Eileuver.