Carnavalsvereniging de Eileuvers
16 jan 2023

Ilse Orde van verdienste in Zilver

Ilse van Looijengoed
Orde van verdienste in Zilver

Ilse is al jaren een fervent carnavalsvierster. Als moeder van adjudant Stef van Jeugdprins Jasper en schoonzus van Vorst Fit ging het carnavalshart nog sneller kloppen.

Nadat haar zoon in 2018 toetrad tot de Uiverstampers completeerde Ilse het drietal begeleiders van deze mooie jongerenclub. Ilse werd een steunpilaar en zogenaamde vrouw achter de schermen. De Uiverstampers hebben inmiddels naam en faam verworven door hun aanwezigheid in fel gekleurde hoodies en de verkoop van kruidkoeken. Op de achtergrond moet wel enige begeleiding en coördinatie plaats vinden om de jongeren in het gareel te houden. Ilse heeft dat met haar medebegeleiders al die jaren met veel plezier gedaan.

Ze heeft ook haar opwachting gemaakt in de Sassendonkse optocht. Samen met een clubje andere fanatiek carnavalsvierders zette zij de klok gelijk en waren het jaar erop een bont en kleurrijk gezelschap.

Als waardering voor de onverminderde inzet bij de Uiverstampers en het kleurrijker maken van Sassendonk verleent de vereniging de Orde van verdienste in Zilver aan Ilse van Looijengoed