Carnavalsvereniging de Eileuvers
23 feb 2023

Wim ten Hove Orde van Verdienste in Goud

Wim ten Hove
Orde van Verdienste in Goud.   

Wim ten Hove, evenementenkoning van Zwolle en Sassendonk. Wim is ook tijdens het Sassendonkse carnaval een stille kracht achter vele evenementen. Trouwe leverancier van artiesten voor de Heerenzitting, het carnavalsconcert en de tent. Zeg je carnaval en Sassendonk dan is de evenementenkoning onlosmakelijk verbonden met de koning van de polonaise Ronnie Ruysdael. Jaarlijks is dit een terugkeerden hit in de Sassendonkse feesttent.
 
Een greep uit zijn indrukkwekkende lijst, Thorbeckegrachtfestival, Stadshagenfestival, wijnfestival en ondersteunend aan vele bedrijfsfeesten waaronder Wensink, Scania, Roscom, Salverda en de Schagen groep. De lijst met evenementen wordt nog elk jaar langer en enkele van deze evenementen hebben een sterk feestelijk, zelfs carnavalesk karakter. De Zwolse halve marathon bijvoorbeeld is voor deelnemers een uitermate sportieve prestatie. Langs de kant worden de deelnemers hartstochtig aangemoedigd. Maar er wordt ook een feestje gevierd en de polonaise gelopen. Het muzikale vermaak komt allen uit de koker van Wim. Hij heeft van dit sportieve evenement tevens een feest weten te maken waar ieder jaar weer meer Zwollenaren en bezoekers uit de regio op af komen.
 
Wim heeft ook oog voor beginnende artiesten uit Zwolle. Zo mochten onder andere de Zaak, at Your Service maar ook Harm Wolters op de steun van hem rekenen. Is Wim aanwezig dan biedt hij zijn diensten en service aan om problemen te voorkomen of op te lossen.
 
Wim is een perfectionist, met zijn ingetogen houding en keurende blik zit hij het liefst tussen de coulissen om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Wil je toch een glimlach van Wim opvangen dan moet je op zoek naar een Volvo Oldtimer. Hierin toert Wim graag en droomt dan van een P1800, `the Saint` Volvo.        
  
Mede door de muzikale bijdrage van Wim is het 66 jarige jubileum feest een succes geworden. Daarom heeft Carnavalsvereniging de Eileuvers gemeend Wim ten Hove, reeds in het bezit van de orde van Verdienste in Zilver te onderscheiden met de Orde van Verdienste in Goud.